Successos

El conductor d’un vehicle i un motorista moren en dos accidents, a Calonge i Ribes

L’home que anava al volant d’un cotxe va sortir de la via

El motorista va xocar contra un automòbil i detenen el conductor del cotxe per positiu de drogues

Un balanç negre en matèria de trànsit s’ha registrat els últims dies a la xarxa viària de les comarques gironines, on aquest dimarts hi va haver dos sinistres més. Ahir es va elevar a quatre el nombre de víctimes mortals per accident que hi ha hagut a la demarcació en poc menys de 48 hores, després que diumenge a la tarda i dilluns a la matinada perdessin la vida dos motoristes, a Alp i a Aiguaviva. El primer cas que es va haver de lamentar ahir es va originar a Calonge, on va morir el conductor d’un vehicle amb matrícula anglesa. I, només quinze hores després, va perdre la vida un altre motorista en un xoc amb un automòbil a Ribes de Freser. Pels fets de Calonge, els cossos d’emergències van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per un quart de dues de la matinada. El conductor d’un esportiu descapotable de la marca TVR va sortir de la via a l’avinguda Països Catalans (a la carretera vella de Calonge a Palamós). Quan va passar l’accident, l’home havia travessat pràcticament tot un pont que hi ha a la zona. En un dels extrems d’aquest pont (en direcció a Palamós) hi ha un revolt, on la víctima va anar a parar en un camp que hi ha al costat. Com a conseqüència, va perdre la vida el conductor, de 55 anys i nacionalitat anglesa. En el turisme també hi viatjava de copilot el fill de la víctima, que en va sortir il·lès.

Fins a la zona s’hi va adreçar inicialment la policia local de Calonge, que va donar l’avís als Mossos d’Esquadra per tal que s’encarreguessin de l’atestat. Hi van acudir quatre patrulles de la policia de la Generalitat, dues dotacions dels bombers i tres ambulàncies del SEM. Hi van intervenir, a més, operaris de Grues Viñolas, que van retirar el vehicle i el van traslladar al recinte de l’empresa, a Vidreres.

També ahir, pels volts d’un quart de cinc de la tarda, el conductor d’una motocicleta va morir en una col·lisió amb un cotxe, a Ribes de Freser. El sinistre va tenir lloc al quilòmetre 125 de l’N-260, al tram entre Campdevànol i Ribes de Freser. El conductor del turisme, un home de 27 anys, nacionalitat espanyola i veí de Ripoll, ha acabat detingut com a autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu perquè ha donat positiu en la prova de drogues.

23 víctimes mortals

Des de principis d’any han perdut la vida 23 persones en accident de trànsit a la demarcació de Girona. Diumenge, poc després de les set de la tarda, es va registrar una col·lisió frontal entre una moto Ducati Monster i un turisme a l’N-260, a Alp. Arran del xoc va morir el conductor de la moto, un jove de 26 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Puigcerdà.

Tan sols vuit hores després hi va haver un altre tràgic sinistre a l’A-2, a Aiguaviva. Un home que circulava amb una motocicleta Sym Joymax 125 va caure a la calçada, on va ser atropellat mortalment per un altre vehicle. La víctima era un veí de Girona, de 57 anys i de nacionalitat espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia