Successos

Successos

Uns encaputxats assalten una casa de Sils i fugen sense botí

Els assaltants van fugir amb una furgoneta de color blanc i, tot i que se’ls va buscar, van poder escapar

Dos homes encaputxats, que duien una arma curta, van assaltar el dissabte 26 d’agost un habitatge de la urbanització King Park de Sils i van fugir sense que s’emportessin res de botí. En el moment en què els assaltants van irrompre a la casa, a quarts de nou del vespre, a l’interior només hi havia un adolescent i, per motius no esclarits, els assaltants van abandonar la casa sense endur-se res. Els testimonis van poder veure el vehicle amb el qual es van escapar, una furgoneta Renault de color blanc, i van aportar una part de la matrícula. Els Mossos van alertar les diferents comissaries i policies per si podien interceptar el vehicle dels sospitosos però no se’ls va localitzar.

L’assalt es va produir un dia després del que va perpetrar un encaputxat en un xalet de Calonge on resideix un joier jubilat, de 82 anys, a qui va estomacar, lligar i emmordassar. En aquesta ocasió el lladre, que semblava que tenia ben controlada la casa i el seu propietari, es va endur un botí valuós: joies i diamants que el joier tenia amagats en punts estratègics de la casa, valorats en uns 160.000 euros i uns 30.000 euros en efectiu. El lladre va entrar a través de la tanca vegetal que voreja l’habitatge.

I l’endemà de l’assalt a Sils, la nit del diumenge al dilluns, cinc homes encaputxats van assaltar l’habitatge dels amos de la Rostisseria La Cresta de Calonge i també es van emportar un botí important, per sobre dels 10.000 euros, perquè es van endur la recaptació del cap de setmana. Els assaltants van sorprendre la família, el matrimoni i un fill, mentre dormien i els van encegar amb una llanterna.

Aquest es el tercer assalt de les mateixes característiques perpetrat per homes encaputxats a Bescanó. Van assaltar també els amos de l’Estanc Nou d’Estanyol i l’empresari Lluís Rocasalva.

LA DATA

26.08.17
Dia en què dos encaputxats
van assaltar una casa de Sils quan a l’habitatge hi havia un adolescent


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia