Successos

seguretat

Malferit un turista holandès en una batussa de nit a l’Empordà

Un turista holandès està ingressat a l’UCI de l’hospital Trueta de Girona en estat greu i pronòstic reservat de resultes de les ferides ocasionades arran d’una batussa nocturna amb un altre home dijous a la matinada davant de la discoteca Fata Morgana de Sant Pere Pescador. La baralla va ser a cops, sense armes, però la víctima va rebre algun cop al cap que li va causar pèrdua de consciència. El sospitós de l’agressió, tot i que va abandonar l’escenari dels fets, va ser arrestat pels Mossos hores més tard, a partir de la col·laboració de testimonis, d’altres noctàmbuls, i del personal de seguretat de la discoteca. L’arrestat, un home marroquí resident a l’Alt Empordà, que ja té altres detencions, ja ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial a Figueres. Els Mossos, però, continuen la investigació per recollir més possibles testimonis i intentar aclarir les circumstàncies que van motivar la batussa.

El cas del turista malferit a Sant Pere Pescador passa quan és a punt de complir-se un any de la batussa del 12 d’agost del 2017 en una discoteca de Lloret que va acabar amb la mort del jove italià Niccolò Ciatti arran de la coça que li va clavar Rassoul Bissoultanov.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia