Successos

Un naufragi i un incendi, a Palamós

Un tendal va cremar en un restaurant i un veler es va enfonsar a la cala Canyers

Un veler es va enfonsar divendres prop de la cala Estreta i, diumenge, un curtcircuit va cremar part d’un tendal en un restaurant de la Planassa de Palamós, fet que va obligar a desallotjar prop d’un centenar de persones.

L’incendi al restaurant La Gamba va tenir lloc en una connexió de servei elèctric a la façana del restaurant La Gamba, a la zona de la Planassa. A la instal·lació hi va haver nombroses explosions, que van cremar una part del tendal de la terrassa de l’establiment però no van provocar danys personals. Els Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Palamós i els Mossos d’Esquadra van intervenir en l’operació d’emergència.

Pel que fa al veler Gaudeanus, que diumenge mateix ja va ser reflotat, es va enfonsar arran d’una via d’aigua a la cala Canyers, davant les costes de Palamós i dins l’espai d’interès natural Castell-Cap Roig. El vaixell, de 16 metres d’eslora, se’n va anar al fons sense que hi hagués cap dany pel que fa referència als tripulants. Els propietaris van contactar amb una empresa, que va dur a terme els treballs d per reflotar el vaixell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia