Successos

Un foc crema la bugaderia d’un hotel de Lloret

A causa de l’incendi es van haver de desallotjar 400 persones de l’establiment, situat al passatge Grau

Ahir a la matinada la bugaderia d’un hotel de cinc plantes situat al número 3 del passatge Grau de Lloret es va incendiar. El foc va obligar a desallotjar quatre-centes persones de l’establiment. La majoria d’aquestes persones van sortir pel seu compte, però n’hi va haver que es van tancar en les habitacions i a la terrassa superior. Totes van poder sortir un cop l’incendi es va donar per apagat, i en l’incident no es va registrar cap ferit.

Els bombers van rebre l’anunci de l’incendi a tocar dos quarts de dues de la matinada. Van treballar en l’extinció del foc vuit dotacions dels Bombers, i es va donar per controlat pocs minuts després de les dues i per extingit quan faltaven dos minuts per a tres quarts de tres de la matinada. L’incendi va afectar totalment la bugaderia situada a la quarta planta. La resta de la mateixa planta també va resultar afectada, però en aquest cas per l’acumulació de fum.

Més afectacions

Els bombers van revisar també si hi havia més afectacions a la resta de plantes de l’edifici.

A causa de l’incendi, la quarta planta i la tercera de l’ala de l’hotel on hi havia la bugaderia cremada van quedar clausurades. Així mateix van quedar tancades quatre habitacions més de la primera planta i la segona, afectades també per l’aigua de l’extinció. La resta d’espais de l’hotel van poder recuperar la normalitat. Els Bombers van acompanyar les persones que s’havien de reallotjar en altres llocs a recollir les seves pertinences.

Al lloc també van treballat efectius de la Policia Local, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia