Successos

Un ferit greu i dos de lleus en un xoc entre dos cotxes a Flaçà

Una persona va resultar ferida greument i dues més lleus en un accident de trànsit que va tenir lloc ahir al voltant de les vuit del matí al terme municipal de Flaçà. El sinistre va produir-se al quilòmetre 21 de la C-66, quant dos turismes, un Volkswagen Passat i un BMW, van col·lidir. Els bombers van desplaçar-se al lloc amb dues dotacions i van haver de rescatar un dels ferits.

Altres topades

Al llarg del dia d'ahir a la demarcació es van produir altres accidents que, si bé en algun cas va ser espectacular, no van provocar ferits. Aquest és el cas d'un camió que va bolcar a l'N-II a Sant Julià de Ramis, poc abans de les 11 del matí. També un cotxe va bolcar a Sant Jaume de Llierca sense provocar cap ferit. A la tarda es van produir dos accidents a la C-31, als termes municipals de Castell-Platja d'Aro i Palamós, que no van ser de major importància, encara que sí que van afectar la circulació, amb retencions en el trànsit i també es va tallar un dels carrils de la via. D'altra banda, el divendres al vespre, al passeig Marquès de Camps, de Salt, un cotxe va sortir de la via i va xocar contra un garatge –a la foto– que fa cantonada amb el carrer Montseny. El xoc no va provocar ferits, encara que sí danys materials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.