Successos

policia

reconeixement

La policia de Blanes rep 44 distincions per la feina feta

La Policia Local de Blanes ha celebrat aquest any, després de vuit any sense actes oficials, la festa patronal de Sant Miquel. Ho va fer dijous en un acte en què es van entregar fins a 44 distincions i felicitacions per serveis meritoris realitzats durant l'any 2015. Es va reconèixer la tasca de dos sergents, sis caporals, trenta-cinc agents i un gruista, per sis intervencions extraordinària.

Els casos que han motivat les felicitacions són variats. Un d'ells va tenir lloc el 7 de gener, quan es va detenir un home que acabava de perpetrar un atracament en un comerç al centre de la població. Un altre servei meritori va ser el trasllat a l'hospital d'un home que va tenir un atac de cor. També hi ha hagut felicitacions per l'operació que va suposar desmantellar una plantació de 2.000 plantes de marihuana en un pis. L'assistència a un menor que va ser víctima d'una agressió sexual i la detenció de l'agressor també van ser motiu de felicitació per als agents que hi van intervenir. La troballa d'una altra plantació de marihuana als afores del poble i la detenció de dos atracadors van ser els altres dos serveis destacats de l'any passat, que van merèixer felicitació.

El cap de la policia local, Joan García, va voler remarcar la importància de la feina en equip per aconseguir els objectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia