Successos

successos

Identifiquen l'home penjat que va trobar un boletaire

L'home que el passat 27 d'octubre un boletaire va trobar penjat d'un pi a Lloret de Mar ha pogut ser identificat gràcies a les empremtes dactilars, que ja constaven als arxius policials perquè l'home tenia antecedents. Es tracta d'Adil Zliouel, que constava com a desaparegut des de feia uns dos mesos. Quan es va descobrir el cadàver, ja en avançat estat de descomposició, en una zona boscosa entre la Montgoda i cala Canyelles, els Mossos van comprovar les denúncies de desaparicions a la zona i de seguida van sospitar que la víctima podia ser Zliouel, que havia estat detingut en diferents ocasions per tràfic de drogues i desobediència i que també tenia obert un expedient sancionador municipal per consum de droga a la via pública. La investigació descarta que la mort de Zliouel correspongui a cap acte criminal.

Els darrers cinc anys, a Lloret els boletaires han trobat quatre cadàvers al bosc. Dos dels cossos, un noi i una noia, eren penjats al mateix arbre al bosc de Can Balell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia