Successos

Dos ciclistes resulten ferits en un atropellament, a Roses

Dos joves menors d'edat van resultar ahir ferits en ser atropellats de manera accidental per un vehicle, a Roses. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts d'un quart de vuit de la tarda. Com a conseqüència dels fets, un dels ciclistes va resultar ferit de caràcter greu. Pel que fa al seu company, també presentava lesions, tot i que, en el seu cas, menys greus. Els dos ciclistes són veïns de Figueres i, ahir, s'havien anat a entrenar amb la bici a Roses. Un d'ells té 16 anys i l'altre, 17. L'accident va tenir lloc a la ronda de circumval·lació, dins del terme municipal de Roses. La zona on es va registrar el succés es troba darrere de la ciutadella, i queda a l'altura del Mas Mates.

Fins allí s'hi van dirigir immediatament dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de la policia local de Roses i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van atendre en un primer moment els dos nois in situ i, posteriorment, els van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Fons del SEM van informar que el noi de 16 anys va ser el que va resultar ferit de caràcter greu i el de 17 anys estava en estat menys greu. A causa de l'envestida amb el cotxe de què van ser objecte, el ciclista més jove es va donar un cop al cap, va perdre el coneixement i també presentava una fractura a les extremitats, mentre que el noi de 17 anys va haver de ser atès per un traumatisme abdominal.

0,0 d'alcoholèmia

Els efectius de la policia local de Roses van practicar al conductor de l'automòbil la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat negatiu. Al volant del turisme que va estar implicat en l'accident hi anava, concretament, un veí de la població, que va marcar 0,0. Segons les primeres hipòtesis, en arribar a un pas de vianants, els dos joves van fer ràpidament la maniobra de creuar cap a l'altra banda de la carretera per dirigir-se al lloc on estava previst que els anessin a recollir. Es creu que un dels principals factors que hi van influir va ser el fet que el conductor no els va veure bé perquè en aquell moment queia un xàfec a Roses i hi havia molt mala visibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia