Punt divers

Les hectàrees forestals cremades aquest estiu a la demarcació de Girona s'han reduït més d'un 90% respecte l'any anterior

COMARQUES GIRONINES

La Pera (Baix Empordà).-Les hectàrees que s'han cremat aquest estiu en incendis forestals a les comarques gironines han disminuït més del 90% respecte l'any 2006. De les 1.900 hectàrees cremades l'any passat a la demarcació, enguany els Bombers de la Generalitat només han hagut d'extingir incendis a un total de 40 hectàrees de terreny. Segons ha explicat el conseller d'Interior, Joan Saura, aquest descens es deu, en gran mesura, a les bones condicions meteorològiques que ha tingut Catalunya aquest agost. Tot i així, el conseller ha manifestat que 'no s'han d'aixecar campanes al vol', ja que encara existeixen zones de risc a Tarragona i a Lleida. Saura ha fet aquestes declaracions al nou parc de bombers de la Pera, que ha estat inaugurat oficialment aquest dimecres a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.