El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilafranca del Penedès

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 313536383936
T. mínima (ºC) 181921212223
Vent 15 km/h E 25 km/h E 10 km/h S 20 km/h SO 15 km/h S 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en augment

Es manté el cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. A banda d’això, fins a primera hora del matí i de nou al vespre hi haurà intervals de núvols baixos en punts de la vall de l’Ebre i de l’extrem nord del litoral. Les temperatures seran lleugerament més altes, tant les mínimes com les màximes. L’ambient serà càlid al centre del dia, sobretot a Ponent i al Pirineu i Prepirineu occidental, on la temperatura màxima oscil·larà entre els 31 i els 36 graus. Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà entre bona i regular fins a primera hora del matí al litoral sud. A més, hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió. Vent de component sud i est, entre fluix i moderat arreu, amb algun cop fort en punts de la meitat sud i resta de la depressió central.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i maror a la resta de la costa.

Demà: Cel serè en general, amb algun interval de núvols baixos en punts de la vall de l’Ebre i de l’extrem nord del litoral. Temperatures lleugerament més altes. L’ambient serà molt càlid al centre del dia, sobretot a Ponent.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET