Successos

Detenen un home a Figueres per robar gasoil

El detingut, que acumula 15 antecedents en menys de tres mesos, ja ha ingressat a presó

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 21 de març un home, de 39 anys, com a presumpte autor de quatre delictes de trencament de condemna i un delicte de robatori amb força a interior d’empresa.

A les onze de la nit, treballadors d’una empresa càrnica del carrer Portugal de Figueres van alertar que tenien un home retingut que els volia robar gasoil dels camions estacionats. Quan els agents d’aquesta comissaria van arribar al lloc van constatar que el lladre havia saltat la tanca perimetral d’uns dos metres i s’havia dirigit fins un camió aparcat a l’exterior per forçar el dipòsit i sostreure’n el gasoil. En ser sorprès per un treballador el lladre el va agredir amb un cop de puny per intentar fugir, però va ser retingut per més empleats fins l’arribada dels policies.

L’home, de 39 anys, va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior d’empresa i per quatre delictes de trencament de condemna.

Concretament, els quatre delictes de trencament de condemna eren per haver-se apropat a menys de 50 i 100 metres de l’empresa i per saltar-se la prohibició d’apropament al polígon Recinte Firal. Les ordres judicials van ser emeses per un jutjat de Figueres després de les reiterades detencions per part dels mossos en poc temps per sostreure gasoil.

En l’escorcoll se li va intervenir una llanterna, unes mànegues de color verd i dues garrafes de plàstic de 5 i 8 litres.

El detingut, que té més de 20 antecedents per fets similars, i que n’acumula 15 en menys de tres mesos, ja ha ingressat a presó.

Dos detinguts més

La mateixa nit els Mosso van detenir dos homes més, de 38 i 40 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a l’interior de dos establiments de Vilafant i quatre robatoris amb força a comerços de Figueres i Cabanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia