Successos

Dos detinguts a Blanes per cultiu de marihuana

La col·laboració ciutadana ha permès a la policia local de Blanes detenir dues persones acusades d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Als arrestats, se'ls ha trobat al lloc on vivien una plantació exterior amb més de 30 plantes de marihuana ja madures i de grans dimensions. Es tracta d'una dona de 40 anys de nacionalitat espanyola i d'un home de 38 anys de nacionalitat magrebina, tots dos veïns de Blanes.

Els fets van tenir lloc dimarts, pels volts de quarts de nou del vespre, quan dos agents de la policia local de Blanes estaven fent una patrulla en cotxe per la zona de la carretera de Malgrat. Va ser llavors quan un ciutadà els va alertar de l'existència d'una plantació de marihuana en un lloc molt proper, en una zona aïllada, sense pas de vehicles i pràcticament tampoc de vianants, on únicament hi ha una casa abandonada i ocupada.

La patrulla de la policia local es va acostar al lloc indicat i ja va poder observar des de fora que tot el voltant de la casa estava ple de plantes de marihuana que feien entre un metre i mig i dos metres d'alçària. Després de constatar aquests fets, els agents van requerir a les tres persones que hi havia en aquell moment a la casa que s'identifiquessin, però un d'ells va fugir. Els altres dos van ser detinguts.

Enxampats al carrer

Durant l'operació, el cos policial municipal va poder constar com els presumptes autors de la plantació ja havien estat intervinguts recentment perquè havien estat enxampats al carrer venent marihuana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia