Successos

Cinc detinguts per agressió sexual en un hotel de Lloret

La víctima, de nacionalitat alemanya, va denunciar que un dels nois la va violar i que els altres li van fer tocaments

Tres d'ells estan imputats i dels altres no n'ha quedat acreditada la participació

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns cinc joves de nacionalitat francesa, d'entre 21 i 23 anys, acusats d'haver agredit sexualment una noia alemanya en una habitació d'un hotel de Lloret de Mar. Tant els arrestats com la presumpta víctima són turistes que estaven passant uns dies de vacances a la població costanera. El diumenge 10 d'abril ella va sortir de festa amb una amiga i, mentre estaven en una discoteca, van conèixer el grup de francesos, d'origen marroquí. Un dels joves va començar a flirtejar amb una de les turistes alemanyes, mentre que la seva amiga va intimar amb un altre membre de la colla dels nois. De matinada, l'amiga de la denunciant va ser la primera a marxar de la discoteca amb el jove amb qui s'estava embolicant i es van dirigir a l'hotel on s'allotgen elles. Amb posterioritat, l'altra turista va sortir del local acompanyada del noi amb qui estava en aquell moment, juntament amb quatre amics més de la colla del jove francès, i es van adreçar a l'hotel apartament Guitart Central Park de Lloret, que és on dormien ells. Mentre els quatre amics van quedar-se en una habitació a part, la víctima va entrar a l'altra amb la intenció de mantenir relacions amb el noi. La parella va començar a tenir sexe, però de cop ella se'n va penedir i se n'hauria desdit. Segons va comunicar a la policia, llavors no la va deixar marxar i, malgrat que s'hauria oposat a continuar estant amb el jove, l'acusat la va agredir sexualment.

Després d'haver-la forçat, la turista afegeix que, quan estava a punt d'abandonar l'apartament, van arribar quatre dels amics del noi i van accedir a l'habitació. Assegura que, aleshores, va quedar novament indefensa i va patir una altra greu situació, ja que aquests altres 4 joves li van fer tocaments sense el seu consentiment. Quan finalment se'n va poder desfer, es va dirigir al seu hotel, li va explicar plorant el que li havia ocorregut a la seva amiga i totes dues es van personar a les dependències dels Mossos de Lloret, on la suposada víctima va presentar la denúncia pels fets. Van assumir les indagacions els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Blanes, en col·laboració amb els seus companys de Lloret.

La noia va relatar el cas a la policia i, posteriorment, va ser visitada pels metges forenses. Els facultatius li van detectar un petit blau al coll i ella també els va dir que li feien mal els malucs. Paral·lelament a la revisió mèdica, els Mossos van anar a l'hotel apartament, on van efectuar la inspecció ocular i van procedir a detenir els cinc investigats. El turista a qui la jove acusa d'haver-la violat va ser arrestat per un delicte d'agressió sexual, i els altres quatre, per abús sexual. Van quedar reclosos una nit als calabossos dels Mossos i, ja ahir, tots ells van passar a disposició judicial. Durant la seva declaració, el principal sospitós va assenyalar que, efectivament, va mantenir relacions sexuals amb la noia, però va al·legar que van ser consentides. Pel que fa als altres implicats, van afirmar que ni tan sols van tocar-la. Van explicar que és cert que van entrar a l'estança on la parella havia practicat sexe, tot i que matisen que ho van fer per canviar-se la roba perquè estaven xops d'haver-se banyat a la piscina. Segons la versió dels nois, un cop ella va marxar, tots van anar a dormir tranquil·lament, després de passar la darrera nit a Lloret abans de tornar a França. Però per sorpresa d'ells, dilluns al matí es van personar a l'habitació efectius dels Mossos, que els van detenir.

La fiscal demanava presó per als sospitosos, si bé finalment el jutge va deixar en llibertat els cinc arrestats. Dos d'ells no ha quedat acreditat que participessin en els fets, i els altres tres han quedat imputats per un delicte d'agressió sexual. Cautelarment, se'ls ha imposat la prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb la víctima, i hauran de presentar-se cada setmana a un jutjat o òrgan oficial per signar com a mesura de control.

LA DATA

11.04.16
és el dia
que suposadament van ocórrer els fets a l'hotel on s'allotjaven uns turistes, al carrer Josep Maria Sert.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia