El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ivorra

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 00002550
Cota de neu (m) 0000160000
T. màxima (ºC) 15151616141618
T. mínima (ºC) -2-21-10-12
Vent 10 km/h SO 10 km/h O 10 km/h O 10 km/h O 5 km/h O 10 km/h O 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Intervals de núvols

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i en punts de la Depressió Central. A banda, a partir del migdia hi haurà alguns núvols d’evolució a punts del Prepirineu i del prelitoral. A la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat en general. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i màxima semblant.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí el cel es mantindrà mig ennuvolat per intervals de núvols baixos a punts del litoral, el prelitoral i la Depressió Central. A partir de llavors minvaran i el cel quedarà serè o poc ennuvolat. Amb tot, a partir del vespre els núvols baixos reapareixeran aïlladament a punts del litoral, la vall de l’Ebre i l’oest de la Depressió Central. A la resta del territori el cel es mantindrà serè. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, tret de l’alta muntanya, on pujarà entre lleugerament i moderadament. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament arreu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET