Successos

Enxampen els lladres que feien ‘bumping'

Havien entrat en uns pisos de Girona

Forcen una casa de Palol de Revardit

La policia ha detingut sis lladres que van ser sorpresos robant en un bloc de pisos de Girona i en una casa de Palol de Revardit.

El primer dels fets va tenir lloc ahir mateix, a les dues de la matinada, quan la central de la policia va rebre una trucada per alertar de la presència de dos homes amb actitud sospitosa en un bloc de pisos del carrer Santiago de Girona. En arribar al lloc, els agents van veure dos homes que coincidien amb la descripció facilitada pel testimoni, i també el vehicle que feien servir. En veure la policia, els dos joves van intentar fugir i la patrulla els va seguir fins a interceptar-los. Mentrestant, efectius dels Mossos es van sumar a la intervenció i van inspeccionar tant el bloc d'on havien sortit els dos sospitosos com un altre edifici del costat. Els agents van trobar tornavisos i claus angleses, panys i peces de roba que els lladres haurien fet servir per robar. Quan els agents de la Policia Municipal van aturar els dos joves, també els van escorcollar. Els lladres duien claus universals i una capsa de fil de seda, material que s'usa en robatoris fets amb la tècnica del bumping, que consisteix a obrir el pany sense deixar senyals de forçament. Al cotxe, els dos joves hi duien també unes alicates de bec de lloro. Als dos lladres, de 22 i 24 anys i de nacionalitat espanyola, se'ls atribueix un delicte de robatori amb força.

El segon dels fets va tenir lloc el 16 d'agost, quan els Mossos d'Esquadra van detenir quatre homes que volien robar en una casa de Palol de Revardit. Els detinguts tenen entre 21 i 29 anys i són de nacionalitat espanyola i veïns de Cornellà del Terri i Porqueres. Els fets van ocórrer cap a dos quarts de sis de la tarda del mateix dia, quan un mosso fora de servei va observar que quatre persones intentaven entrar a l'habitatge. En arribar, els agents van veure els lladres fugint per separat. Després de localitzar-los tots quatre, els mossos van comprovar que la porta d'accés al domicili estava oberta i tenia el pany forçat. També van veure que la porta corredissa del menjador de l'habitatge estava descaragolada.

LA XIFRA

6
delinqüents
que volien robar en pisos i una casa van ser detinguts pels Mossos i la Policia Municipal de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia