Successos

Mor la conductora ferida en l'accident a Riudellots dissabte

La víctima conduïa un cotxe que es va encastar en un camió a l'AP-7

La conductora del cotxe que va resultar ferida greument dissabte en accidentar-se amb un camió a l'AP-7 ha mort a l'hospital Josep Trueta, on estava ingressada a l'UCI des del dia de l'accident.

L'accident va passar poc abans de la una del migdia de dissabte quan es va produir un encalç entre el cotxe que conduïa la víctima, un Volkswagen Lupo, i un camió al punt quilomètric 71,5 de l'autopista, al terme de Riudellots de la Selva, en sentit nord. La conductora del turisme va quedar atrapada al cotxe i el conductor del camió va resultar il·lès.

La conductora, de 67 anys, és la novena víctima mortal dels accidents de trànsit a les comarques gironines des de principi d'any. De mitjana hi ha hagut un accident mortal cada cinc dies. Quatre de les víctimes, comptant el camioner que va morir en una maniobra imprudent per girar a l'AP-7 a Vilademuls, anaven a peu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia