El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Paüls

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Pluja Plugims Ennuvolat Ennuvolat Ennuvolat
Prob. precip. (%) 01009535545
Cota de neu (m) 012008007000800
T. màxima (ºC) 141413111011
T. mínima (ºC) 764434
Vent 45 km/h O 20 km/h NO 25 km/h NO 20 km/h NO 25 km/h NO 20 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Neu a la Val d’Aran i sol a la resta

Domini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d’algun núvol alt i prim, i alguns de mitjans al matí i sobretot a partir del vespre. D’altra banda, fins al matí i de nou a la nit hi haurà estrats baixos en valls i fondalades de l’interior i de la serralada prelitoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada i s’hi espera precipitació continuada fins a mitja tarda i intermitent al vespre. La cota de neu passarà dels 1.000 metres al matí als 1.300 metres al vespre. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens, tant la mínima com la màxima.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de llavors s’obriran clarianes de nord-oest a sud-est. Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda. Fins a mig matí s’espera precipitació a la meitat sud i al Pirineu, i és probable a la resta. La resta del dia s’espera algun ruixat al vessant nord del Pirineu i és possible al nord del litoral i prelitoral. Temperatura mínima més alta i màxima més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET