Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 375'
12.15
De peus a terra, amb Zac Efron
Puerto Rico
El Zac i el Darin veuen com es reconstrueix després d'un huracà mortífer l'illa de Puerto Rico, on la supervivència en forma de sostenibilitat ha passat de ser una comoditat a ser una necessitat.
Documentals
Durada: 50'
13.05
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 55'
13.05
Cuines
Mandonguilles amb bolets
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 55'
13.05
Cuines
Esqueixada de bacallà
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 55'
13.05
Cuines
Tatin de ceba i rap amb salsa d'orxata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 55'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El Paradís de les Senyores
Emissió dels capítols Cap. 272, Cap. 273 i Cap. 274.
Sèries
Durada: 130'
17.50
Germans
Emissió dels capítols 1.34 i 1.35.
Sèries
Durada: 105'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
19.55
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant de km0 de la Selva
Marc Ribas recorre amb la seva moto la comarca de la Selva per trobar el restaurant que elabora millor els seus plats amb productes de proximitat: els productes de km 0. La Selva, situada a la província de Girona i Barcelona, té una gran varietat de paisatges: des dels boscos del Montseny o les Guilleries fins a les platges de la costa central catalana. És en aquesta terra on es troben productes propis i únics com la gamba vermella de Blanes, les ratafies, les avellanes de Brunyola o unes carns excel·lents. Per començar, Marc Ribas visita la capital de la comarca, Blanes, on coneix l'Adelaide da Conceiçao i la seva filla Patty, que gestionen el restaurant Decler, un lloc situat molt a prop de la platja i on l'Adelaide cuina plats mediterranis amb productes de proximitat. Més tard, la següent parada es fa a Port de Cala Canyelles, a Lloret de Mar, on es coneix el restaurant Port de la Cala. Jose Delgado i Laura Calventus són el cuiner i la cap de sala d'aquest restaurant modern i nou, que ofereix cuina mediterrània de proximitat fusionada amb cuina japonesa i tailandesa i amb alguns tocs de sabor de la cuina marroquina i índia. Finalment, s'acaba aquesta ruta per la Selva a Tossa de Mar, on es parla amb l'Érik Alcornacal, un jove emprenedor que gestiona el restaurant Can D'oru amb el César Giménez, el segon de cuina del restaurant.
Altres
Durada: 70'
23.15
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada
Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat. El primer restaurant que visita és el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de la Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz. Després, entra al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou.Finalment, el programa visita Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on l'Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.
Altres
Durada: 80'
00.35
HIT
Melapela
L'accidentada arribada de Hit a Puertollano és un presagi del que li espera aquest curs. A més, després d'atropellar un dels seus alumnes i enfrontar-se amb el piquet dels afectats per l'ERO de la fàbrica que donava feina a mitja ciutat, el nou professor d'FB de l'IES León Felipe es troba amb un panorama desolador: haurà de fer classe a un grup d'adolescents fermament instal·lats en el fracàs, als quals els seus professors donen per perduts. L' Hugo ha de fer el que calgui per començar a motivar la classe dels Melapela, però també s'ha d'enfrontar a una crisi a la seva nova llar: la mestressa, la Francis, està desbordada per l'actitud del seu fill Matt, un addicte als videojocs que es nega a anar a classe i té tendència a marxar de casa. Més tard, en el seu intent de controlar el noi, Hit s'acaba veient immers en un enfrontament violent entre antisistema i ultradretans. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 65'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'