Societat

municipal

serveis

El port de Segur de Calafell tindrà un centre cívic

La junta de govern ha donat llum verd al projecte, que costarà 732.143 euros

El govern de Calafell ja ha donat llum verd al projecte per construir un centre cívic al port de Segur de Calafell que, entre altres serveis, inclourà una biblioteca i un casal jove. El projecte, que és una de les principals inversions previstes en el pressupost d'enguany, s'executarà al llarg d'aquest any. El nou centre es construirà en uns locals del port que l'Ajuntament va adquirir fa uns quants anys i que estan en desús. De fet, els darrers anys s'hi havien projectat diversos serveis, com ara un gimnàs o un spa, però aquests projectes no van acabar mai de fructificar.

500 m² de biblioteca

El govern tripartit de Calafell (el PSC, UAM i el PP) ha decidit finalment destinar aquest espai a l'ús social i cultural. El centre, a més de la biblioteca i el casal jove, disposarà també d'espais destinats a activitats esportives i educatives, i també serà la seu de la base nàutica de l'escola de vela del poble.

En total, el nou equipament ocuparà una superfície de 1.500 m², 500 dels quals es destinaran a biblioteca. El pressupost estimat és de 732.143 euros i l'Ajuntament espera rebre una ajuda de la Diputació de Tarragona per valor de 256.900 euros.

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré (PSC), confia que aquest projecte contribueixi a dinamitzar l'activitat social i cultural de tot el veïnat del port de Segur i, especialment, la del jovent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia