Societat

SUCCESOS

Un mort i un ferit crític en xocar amb el cotxe contra la tanca del Trambaix a Esplugues

El sinistre ha passat de matinada a tocar de l’estació de la Sardana, a l’avinguda de Cornellà

Una persona ha mort, una altra ha quedat ferida crítica i una tercera ha resultat ferida menys greu en sortir de la via amb el cotxe i xocar contra la tanca del Trambaix a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del sinistre s’ha rebut pels voltants de les quatre de la matinada d’aquest diumenge a tocar de l’estació de la Sardana, a l’avinguda de Cornellà.

Per causes que es desconeixen, un turisme ha perdut el control i s’ha encastat contra la tanca del Trambaix a la zona de la plaça de la Sardana. Els tres ocupants han hagut de ser excarcerats pels Bombers amb el balanç d’un mort, veí de Cornellà de Llobregat, un ferit crític traslladat a l’Hospital de Bellvitge i un ferit menys greu, evacuat al Moisès Broggi.

Quatre dotacions dels Bombers, efectius dels Mossos d’Esquadra i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han treballat en l’accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia