Administracions

Crítiques a Osor per les sirenes de Susqueda

L’alcalde lamenta que Endesa no l’hagi informat i no hagi demanat permís

L’alcalde d’Osor, Joan Pla, ha lamentat que Endesa no li hagi comunicat que està instal·lant un sistema d’alarma per a emergències a la presa de Susqueda i ha criticat que no hagi demanat permís al seu Ajuntament per als pals amb sirenes que ha instal·lat en el marc de la primera fase d’aquest projecte. “La presa és en terme d’Osor i, a més, després de la presa i a només 200 metres del riu hi ha el veïnat de Sant Miquel de Maifré”, ha indicat.

Segons ell, en aquest veïnat hi ha més d’una vintena de famílies i, tal com ja va passar amb el temporal Glòria, no van poder connectar amb el 112 per problemes de cobertura i tampoc no tenen telèfon fix. L’alcalde, a més, s’ha afegit a la petició dels seus homòlegs de la Cellera, Anglès i Susqueda perquè s’acceleri la instal·lació de sirenes als municipis afectats i es faci i s’aprovi un pla d’evacuació en cas d’emergència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.