Societat

Enogastronomia de la terra, a la Garrotxa

L'associació d'hostalatge vol consolidar-ne una ruta amb la campanya ‘Tapes i vins', reforçant els plats recomanats

Aquest any hi inclou poesia i cultura

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa vol que la campanya Tapes i vins per la Garrotxa es consolidi com una ruta enogastronòmica de proximitat potenciant l'oferta de plats recomanats, que ofereixen alguns dels vint bars i restaurants que hi participen. Es durà a terme de l'1 al 25 d'octubre. El president de l'entitat, Gerard Xifra, ha explicat que alguns d'aquests plats recomanats s'integraran en un menú maridatge de vins –tots de denominacions d'origen catalanes o de zones vinícoles del país– i d'altres s'han creat especialment per a l'ocasió. A part, hi haurà l'oferta de tapes. El preu es manté a 2,9 euros la tapa més una copa de vi, i els dels plats recomanats són variats.

La campanya, que és la germana petita de la Ruta de les tapes, segons el mateix Xifra, es reforça també aquest any amb un tast de vins de la mà de la sommelier Anna Castell combinat amb la lectura de poesia de l'escriptor Roger Vilà Padrós. Aquest acte l'organitza l'entitat juntament amb el Servei de Català d'Olot a la terrassa del Museu dels Sants, el proper 29 de setembre.

A més, cada setmana hi haurà tasts de vins catalans a l'establiment 5 Titius d'Olot i el 20 d'octubre es durà a terme un tast de carns acompanyades de vins de la DO Empordà i una degustació del nou Gin Volcànic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia