Societat

Un finalista de MasterChef junior farà una demostració culinària a l'exproReus

Un dels principals eixos de l'edició d'enguany d'exproReus és la gastronomia i entre les activitats més rellevants destaca una demostració de cuina de Lukas Vives, finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, el proper 12 d'octubre, a l'estand de Cuina & Disseny-Tarraco Group. A la vegada, els paradistes dels Mercats de Reus faran tallers participatius de fruites, embotits i paraments de taula, amb l'objectiu d'acostar els seus productes als visitants de la fira, el dissabte 8 d'octubre.

"ExproReus és un aparador excel·lent per a donar a conèixer l'activitat de la pròpia ciutat tenint en compte la diversitat del perfil dels visitants de la fira i la procedència geogràfica diversa", comenta el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. Pel que fa a la zona de Tasting Village, enguany doblarà els metres quadrats a l'auiditori exterior i comptarà amb el patrocini d'Estrella Damm. La marca oferirà tota la seva gamma de cerverses.

D'altra banda, a la vintena d'expositors de restauració habituals que portaran embotits artesanals, pizzes, pasta, dolços i coques, entre d'altres, enguany s'ha d'afegir l'oferta de la desena de foodtrucks que hi haurà a l'auditori exterior i on es podrà degustar menjar japonès, taiwanès, mexicà, llesques, montaditos i hamburgueses gurmet.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia