Societat

universitats

oferta d'estudis

Més recursos en línia i presencials a la UNED

La UNED Girona fa aquest curs 2016/2017 una aposta per la doble modalitat presencial i en línia equipant tots els espais on s'imparteix docència. Amb aquesta millora es vol donar una adequada atenció, simultàniament, presencial i per videoconferència.

Per això, totes les aules del centre situat a la Coma Cros de Salt i una aula a l'extensió comarcal d'Olot disposen de l'equipament tecnològic necessari per emetre tutories per videoconferència. Aquest curs es podran, doncs, seguir per videoconferència algunes de les tutories de ciències ambientals i història de l'art que s'imparteixen a la seu d'Olot.

A més de la tutoria presencial garantida en els primers cursos, concretament en el primer any de tots els graus, a segon en alguns casos i en els cursos d'accés a la universitat per a majors de 25 anys, amb una atenció més propera i personal, els alumnes de la UNED tenen la possibilitat de seguir tutories en línia que els mateixos professors tutors presencials emeten.

“S'ha portat a terme una important millora en els equipaments necessaris per perfeccionar modalitats de tutoria que inclouen l'emissió en línia de seminaris i cursos i l'emissió de tutories per conferència virtual”, segons ha declarat Montse Palma, directora del centre associat de la UNED.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia