Educació

Maristes Girona, en l'Start Innova Summit

Representants del col·legi Maristes Girona van participar dimarts en l'Start Innova Summit, que es va fer a Sant Sebastià. Es tracta d'una iniciativa que pretén apropar els centres educatius a l'empresa i l'emprenedoria. El director de Maristes Girona, Xavier Garcia, i Pere Fernández, docent d'educació primària del centre, van ser ponents a l'Start Innova com a representants d'un centre innovador amb èxit. La seva presentació va fer un recorregut per l'evolució metodològica que s'ha posat en marxa al col·legi gràcies, en gran mesura, a la competència emprenedora. Xavier Garcia i Pere Fernández van explicar com l'equip directiu de Maristes Girona ha decidit enfocar l'aprenentatge cap a la consecució d'alumnes competencials, tant des del punt de vista del model de persona com del propi projecte educatiu. Van explicar com des del mateix col·legi s'han creat les condicions i s'ha proporcionat la llibertat suficient perquè els professors del claustre tinguin la inquietud i la visió necessàries per experimentar en diversos àmbits.

D'aquestes experimentacions en van sorgir línies de treball que es van presentar, com el projecte Hort i Cultura, el projecte Robòtica o el projecte Talent Emprenedor. Maristes Girona és una de les escoles que participa a la xarxa d'Innovació educativa Escola Nova 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia