Societat

Esport i oci en el tercer Blanes x Runners

La marca de turisme esportiu i familiar defineix el calendari del 2017

La tercera edició del calendari de curses i proves esportives amb el nom de Blanes x Runners (Blanes per a corredors) inclourà l'any que ve onze proves. Les tres entitats que han impulsat la marca, el Grup Fondistes Blanes, el Centre Excursionista i el Club Triatló Blanes, i l'Ajuntament han exposat alguns canvis “amb la intenció de consolidar el que hem fet aquest any”, assenyala el regidor d'Esports, Joel Comas (CiU).

Una de les novetats és que el diumenge 9 de juliol a la tarda tindrà lloc la segona Color Blanes x Runners, que en lloc d'acabar a l'antic camp de futbol d'Els Pins ho farà a la platja, amb una festa musical i tot. Aquest any hi ha hagut 1.500 participants. La cursa, d'entre tres i quatre quilòmetres, acabarà a la platja, allà on té lloc l'Ensorra't de la festa major.

La primera prova del 2017 serà la vint-i-novena cursa Mar i Murtra (amb dos recorreguts, de 20 i 10 km), que es disputarà el diumenge 15 de gener. Comas explica que els esportistes valoren el fet que “en un radi de tres quilòmetres tenim mar, muntanya i riu en el territori”. “Això els agrada”, hi afegeix.

Dotze mil participants

Segons informa l'Ajuntament, les onze proves de l'any han aplegat més de 12.000 esportistes. La prova més participativa va ser la clàssica caminada popular de la nit de Sant Bonós, de final d'agost, que coincideix amb el final de la festa major petita. Hi van anar vora 5.500 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia