Educació

Ajut de la CE per a un projecte de FP dual

L'han confeccionat els instituts Narcís Xifra, Montilivi i Santa Eugènia de Girona

La Comissió Europea ha seleccionat un projecte de formació professional dual de Girona perquè formi part del seu programa de subvencions d'iniciatives que promouen el debat de les prioritats polítiques de la UE.

El projecte seleccionat, que rebrà un ajut de 26.435,70 euros, és el pla de comunicació, difusió i extensió de l'FP dual a Girona, impulsat pel Departament d'Ensenyament. El projecte –que ha tingut la participació dels instituts Narcís Xifra i Masmitjà, Montilivi i Santa Eugènia de Girona– contribueix a la millora dels processos de transició del sistema educatiu al mercat de treball. Alhora, mostra com s'optimitza la comunicació entre els centres de formació professional, les empreses i les institucions de la ciutat de Girona. D'aquesta manera, s'amplia la participació de les empreses en projectes de caire dual i es detecten, entre centres educatius i empreses, les necessitats de formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia