Societat

calafell

La recollida de roba usada creix un 25%

La Fundació Humana va recollir 58.111 quilos de tèxtil usat a Calafell i Segur de Calafell durant l'any 2016, segons les dades que ha fet públiques l'Ajuntament de Calafell. Aquesta xifra representa un augment del 25,69 % respecte al 2015, i un estalvi de 184 tones de CO² a l'atmosfera.

La Fundació Humana té instal·lats 23 contenidors a Calafell. Els ciutadans hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans.

Segons José Arrancudiaga, responsable d'Humana a Catalunya, les causes d'aquest increment són la instal·lació de set contenidors més, una major consciència mediambiental per part de la ciutadania i un clar interès de l'administració per promoure un model d'economia circular que perllongui la vida del tèxtil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia