Societat

dia de la dona

Activitats diverses per al Dia de la Dona a Figueres

Una desena d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona seran programades a Figueres entre el 23 de febrer i el 15 de març, amb el suport de diverses entitats de la ciutat. El programa inclou, entre d'altres, xerrades i ponències, activitats culturals de les quals les dones són protagonistes i el lliurament de l'onzena edició del premi 8 de Març Rosa Maria Ymbert, que organitza anualment la regidoria de les Dones.

D'entre les activitats programades, destaca la projecció del documental Arenas del silencio, de la directora Chelo Álvarez-Stehle, i el col·loqui posterior amb la directora, que tindrà lloc demà, dijous, 23 de febrer, a dos quarts de cinc de la tarda al centre penitenciari Puig de les Basses de Figueres i a les nou del vespre a La Cate amb el Cineclub Diòptria; o el lliurament dels premis 8 de Març Maria Rosa Ymbert, que tindrà lloc el 8 de març, a les set de la tarda, a la Sala Erato, amb una xerrada a càrrec de la sociòloga Cristina Vila.

Per conscienciar

La regidora de la Dona de l'Ajuntament de Figueres, Dolors Pujol, va manifestar: “El dia 8 de març és una ocasió per commemorar la lluita de les dones per la seva participació en la societat en general, conscienciar els ciutadans sobre les desigualtats de gènere existents i reivindicar la igualtat de drets entre homes i dones.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia