Educació

Campus Oberts de la UdL per a les famílies

553 persones de 195 nuclis familiars van participar ahir en la 13a Jornada de Campus Oberts per a famílies de la Universitat de Lleida (UdL), en la primera de les dues sessions programades per a aquest curs. La pròxima tindrà lloc a finals d'abril. La xifra de visitants suposa un augment del 13% respecte a la mateixa sessió del 2016 (448 visitants). Les jornades s'adrecen a les famílies d'alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior que estigui interessat a cursar estudis universitaris a la UdL.

La majoria dels participants en la primera sessió de la jornada provenien de la província de Lleida (295) i la resta, de les altres demarcacions de Catalunya, Aragó, les Illes Balears, el País Basc, La Rioja, León i Andorra. Alguns d'ells aprofiten per conèixer diferents centres de la UdL. El que va rebre més visites és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (137), seguida per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (112), la Facultat de Medicina (96), la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (81) i la Facultat de Dret, Economia i Turisme (74).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia