Societat

loteries

El 01714 i el 23417 de la Grossa de Sant Jordi surten a la venda aquest dimarts a Barcelona i Torroella de Montgrí

Els bitllets amb els números 27417 i 02017 també es podran comprar a partir de dimecres a Granollers i Cànoves i Samalús, respectivament

Aquest dimarts a les nou del matí sortiran a la venda els bitllets amb dos dels quatre números més desitjats del sorteig de la Grossa de Sant Jordi: el 01714 i el 23417. I dimecres, es podran comprar el 27417 i el 02017. Davant les peticions per adquirir alguns d'aquests quatre números, Loteria de Catalunya va decidir sortejar entre els seus agents venedors oficials la distribució dels quatre llibrets, cadascun dels quals contenen 25 bitllets.

La Grossa de Sant Jordi té una tirada de 12 milions d'euros, 10 milions en paper i 2 milions en suport virtual -a través del terminal i per la compra on line-. En total, s'han posat a la venda 80.000 números, a un preu de 5 euros el bitllet.Els establiments agraciats són el Quiosc Creus de la Plaça de Fabra i Puig 147 a Barcelona Casa Gigar Casa Tabac del carrer Ullà 10 a Torroella de Montgrí, Supermercat Garriga de la Plaça de Sant Muc 1 Bis a Cànoves i Samalús i l'Estanc número 7 del carrer Mare de Déu de Núria 9 a Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia