Societat

esports

congrés

300 experts de l'esport es troben a Tarragona

Trobar i analitzar les claus que fan possible que l'esport sigui, cada cop més, un motor turístic, econòmic i social. Aquest és l'objectiu del congrés Sport Business Symposium, una trobada que reuneix professionals de la gestió en aquest camp i en què es preveu l'assistència de més de 300 professionals a les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona el 28 i el 29 d'abril.

L'acte tindrà uns protagonistes destacats: els medallistes olímpics Jou Llorente (plata en bàsquet l'any 1984) i Tania Lamarca (or en gimnàstica rítmica el 1996). Durant la trobada també es lliurarà el novè premi IIDCA 2017, que reconeix la divulgació dels valors esportius. Han rebut aquest guardó Isidre Esteve i Teresa Perales, per exemple.

Conèixer-se, intercanviar opinions i establir relacions estables entre esport i activitat empresarial són algunes de les finalitats d'aquesta cita, que té un pressupost aproximat de 20.000 euros i que té el suport de diversos patrocinadors. “Esperem que la trobada de Tarragona sigui un autèntic èxit i que es compleixen totes les expectatives que suposa organitzar un acte d'aquest tipus a Tarragona”, va afirmar aquest dimarts el codirector del congrés, Manel Valcarce.

L'acte de clausura de la trobada serà a càrrec del conegut consultor Leopoldo Abadía, que pronunciarà una xerrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia