Educació

música

Neix un nou grau superior en so a l'Etecam

Inèdit a les comarques gironines, se centra en audiovisuals i espectacles

L'Escola Tècnica de l'Espectacle Casa de la Música ( Etecam ), que té les instal·lacions a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt i la sala de concerts La Mirona, fa un pas endavant important a partir del curs vinent, amb la posada en marxa del primer grau superior en tècnic de so d'espectacles i audiovisuals de les comarques gironines. El nou grau va ser presentat ahir a la seu de l'Etecam pel vicepresident tercer de la Diputació, Albert Piñeira; l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el director de l'escola, Pep Barrachina. Fins ara aquests estudis només s'oferien a Barcelona.

El grau superior en tècnic de so d'espectacles i audiovisuals, amb 2.000 hores lectives repartides entre dos cursos i 383 hores de pràctiques en empreses, té sortides laborals molt diverses, que van des del món del cinema i els audiovisuals fins a la ràdio, la indústria discogràfica, els espectacles i concerts, i altres esdeveniments i instal·lacions fixes de sonorització. Les classes es portaran a terme a les tardes (15 a 21.20 h) de dilluns a divendres, entre els mesos de setembre i juny, i els alumnes tindran a l'abast els equipaments tècnics més innovadors.

L'Etecam ha organitzat una jornada de portes obertes per poder visitar les seves instal·lacions, del dimarts 2 al divendres 5 de maig (972 296 353).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.