Societat

40 espais i més de 150 actes en el Flors i Violes

Palafrugell dona la benvinguda al bon temps amb el festival Flors i Violes, una festa dedicada a la primavera que fusiona flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i arts plàstiques en un itinerari entrellaçat per una quarantena de patis, espais, jardins i carrers del municipi, i amb més oferta que l'any passat. “Una gran benvinguda a la primavera que convida a passejar i transforma tot tipus d'espais amb diferents temàtiques, escollides pels artistes participants”, explica Narcís Ferrer, responsable tècnic de promoció econòmica de l'Ajuntament de Palafrugell, que també destaca l'increment de l'oferta i l'aposta per les exposicions artístiques, que aquest any seran molt eclèctiques, i per l'art de carrer.

La programació es completa amb més de 150 actes, d'entre els quals sobresurt l'espectacle inaugural d'avui, un gran muntatge de llum, foc i dansa vertical a la façana de l'església; i la gran Festa Holi. Per menjar, res millor que les furgoteques o els menús especials que una vintena de restaurants han preparat per a l'ocasió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia