Societat

rodalies

soterrament de vies

Nou tall de vies a Montcada i Reixac en protesta pels atropellaments

Els veïns reclamen que s'escurcin els terminis de les obres anunciades per Foment i que mentrestant es reforci la seguretat

Veïns de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) han tornat a tallar aquest dimarts les vies del tren al seu pas pel municipi en una nova protesta pels atropellaments que hi ha hagut a la ciutat.

L'acció ha començat a tres quarts de vuit del vespre. Segons ha informat Renfe, el tall ha afectat el servei de les línies R2 i R11 de Rodalies. La circulació s'ha restablert cap a les nou de la nit, si bé els trens encara acumulaven retards superiors a la mitja hora.

La protesta arriba pocs dies després de l'anunci del compromís del Ministeri de Foment de soterrar aquest tram de vies l'any 2020. Aquesta promesa respon a la reivindicació històrica del municipi, que ja ha hagut de lamentar 170 morts per atropellaments. L'últim accident es va produir aquest mateix diumenge a la tarda i va llevar la vida a un noi de 14 anys.

Els veïns exigeixen que s'escurci el termini del projecte de soterrament i s'incrementin les mesures de seguretat mentre no s'executa l'obra per evitar noves víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia