Educació

Societat

La robòtica dels instituts de Banyoles surt al carrer

Per tercer any consecutiu els cursos dedicats a aquesta disciplina es van acabar amb unes demostracions a la plaça Major, xerrades i tallers

Les aplicacions, en forma de competicions o jocs, amb què ha culminat l’aprenentatge de robòtica als instituts de Banyoles es van mostrar ahir a la plaça Major. Professors i alumnes van fer demostracions dels seus ginys, planificats i construïts a les classes de tecnologia i informàtica de segon i tercer d’ESO. Aquesta exhibició, que ha estat el tercer any que s’ha fet, forma part del programa Robòtica Banyoles, impulsat per l’Ajuntament i els centres d’ensenyament per fomentar aquesta disciplina.

A més de la mostra, es van organitzar cinc xerrades i tallers (un dels quals per primer cop en anglès) a càrrec d’especialistes, molts dels quals de la UdG (entre ells, el vicerector de recerca, Jordi Freixenet). Els aproximadament 300 estudiants que van participar-hi van passar, per torns, per l’Escola Municipal de Música (on es van fer dues activitats), el Museu Darder, el Casal Cívic (antic Casal de la Gent Gran) i el gimnàs de l’escola de la Vila.

La regidora d’Ensenyament, Ester Busquets, va explicar que Robòtica Banyoles s’ha fet per primer cop a primària, amb uns tallers introductoris. “La idea és que la mainada s’hi acostumi ben aviat”, va indicar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia