El PSC i CiU faran front comú a Reus per defensar el nom de l'aeroport

El PSC i CiU de Reus faran front comú a l'Ajuntament per defensar com a element «irrenunciable» el nom de l'aeroport de Reus. És la principal conclusió de la reunió que va mantenir ahir al matí l'alcalde, Lluís Miquel Pérez, amb el cap de l'oposició, Carles Pellicer, per comentar la «polèmica estèril» que s'ha reobert sobre la denominació després que divendres el president d'Aena obrís la porta a incorporar-hi el nom de Tarragona durant una xerrada a la ciutat. Pérez i Pellicer van coincidir que «el veritablement important és el manteniment i la millora de les inversions i el traspàs de la gestió de l'aeroport a les institucions del territori», ara encallat i amb tres anys de retard, des que es va incloure a l'Estatut. El PSC i CiU creuen que el debat del nom «està superat i no porta enlloc», i van manifestar el seu interès per consensuar amb la resta de forces municipals una declaració conjunta en aquest sentit. Si s'ha de canviar la denominació, de fet, els dos grups proposen «com a molt» que s'estudiï afegir-hi Costa Daurada o bé Antoni Gaudí, tal com ja es va aprovar en un ple.

L'Ajuntament de Tarragona –a més de la Cambra local– ja va enviar dilluns una petició formal perquè es digui aeroport de Tarragona-Reus, sense voler polèmiques però justificant-ho perquè la capital «ha d'assumir les qüestions de lideratge que li pertoquen».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.