Societat

Successos

Nou passatgers del tren sinistrat son a l’hospital

Tres estan en estat greu tot i que no es tem per la seva vida

Nou persones continuaven ahir ingressades en hospitals catalans a causa de l’accident d’un tren de rodalies a l’estació de França de Barcelona, segons va informar el Departament de Salut a través d’un comunicat. Dels nou ferits, tres estan en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida. Pel que fa als hospitals on estan ingressats els ferits, tres són a Sant Pau; dos, al Clínic; dos, al CUAP Sagrat Cor; un, a l’hospital del Mar, i un altre, a la clínica Creu Blanca.

Ahir es van poder veure per primera vegades les imatges del xoc del tren, captades per les càmeres de seguretat de l’estació de França i penjades a les xarxes per un particular i que de seguida es van convertir en una de les coses més vistes del dia. Les imatges, molt impactants, mostren una entrada del tren a força velocitat i el moment just en què s’encasta amb els topalls del final de la via. En les imatges es pot veure la força del xoc i com va afectar el primer vagó, que es va trencar. En el moment de l’accident hi havia 77 passatgers a dins del tren, que procedia de Sant Vicenç de Calders i que va xocar amb el topall final a l’estació de França. El xoc va provocar una cinquantena d’afectats; els pitjors, els que ja s’havien aixecat dels seus seients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia