Educació

universitat

La 20a Setmana de la Ciència de la UVic ofereix 25 activitats

Fins al dia 19 es commemorarà l’Any Internacional del Turisme Sostenible

Coincidint amb la 22a Setmana de la Ciència de Catalunya, la UVic-UCC organitza des de divendres passat fins al dia 19 la seva 20a Setmana de la Ciència, dedicada a commemorar l’Any Internacional del Turisme Sostenible. En total s’han programat 25 activitats obertes al públic en general –i algunes per a estudiants de secundària, batxillerat, cicles formatius i universitaris–, com xerrades, conferències, exposicions, sortides i tallers.

Entre els actes programats destaca la conferència L’entorn és tan important com l’individu (dia 16, sala Segimon Serrallonga, 17 h), a càrrec del divulgador científic i escriptor Sergio Parra, i diverses exposicions, com ara Caretta a la vista!, sobre tortugues marines, i El Mmolí de la Calvaria de Calldetenes i l’ofici de moliner. La ruta dels molins del torrent de Riudeperes, fruit d’un treball d’inventari de la UVic-UCC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia