Societat

atletisme

curses populars

Nou impuls a les curses del Pla de l’Estany

S’afegeix una prova al circuit de proves populars i s’obre un lloc web

El circuit de curses populars del Pla de l’Estany, estrenat la temporada passada amb un total d’aproximadament mil corredors, s’amplia amb una sisena prova i es milloren alguns aspectes organitzatius, com ara la unificació d’horaris i preus, l’obertura d’un lloc web (Cursesplaestany.cat), la possibilitat de formalitzar les inscripcions en línia i l’aplicació d’un sistema de cronometratge més eficient. El Consell Esportiu del Pla de l’Estany i els ajuntaments implicats, que en són els organitzadors, mantenen, però, l’essència de la iniciativa, que és oferir unes proves assequibles pel corredor mitjà (recorreguts d’entre sis i deu quilòmetres i amb uns desnivells moderats) a fi de fomentar l’esport popular i el coneixement del territori. En cada prova, el corredor va acumulant punts i al final de temporada s’estableixen uns guanyadors. Com l’any passat, es concediran els premis Puig Clarà a la regularitat i Atleta Popular, als tres primers esportistes de cada categoria.

La cursa que s’hi ha incorporat és la de Fontcoberta. El calendari queda de la manera següent: Banyoles (26 de novembre), Porqueres (8 de desembre), Serinyà (21 de gener), la Vall del Terri (Cornellà, 11 de febrer), Volta a l’Estany (Banyoles, 4 de març) i Fontcoberta (18 de març).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia