Societat

Estudi dels lavabos públics de Girona per fer un pla de millora

El ple va aprovar fa gairebé un any una moció per ampliar-ne el nombre

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, va explicar dilluns en el ple que estan realitzant un estudi dels actuals lavabos públics que hi ha a la ciutat per elaborar un pla de millora “d’acord amb les necessitats” que es detectin. Alcalà va fer aquest anunci arran d’una pregunta de la portaveu d’ERC-MES, Maria Mercè Roca, que va recordar que en el ple del desembre de l’any passat es va aprovar per unanimitat una moció per a la instal·lació de més lavabos públics a la ciutat.

En aquesta moció, presentada pels republicans, es destacava que a Girona només hi ha set lavabos públics i s’acordava precisament “estudiar quines són les zones de la ciutat mancades de lavabos públics escoltant les demandes de comerciants, veïns i col·lectius diversos” i també “estudiar quina és la millor manera de prestar aquest servei tenint en compte els criteris de privacitat, higiene, senzillesa i accessibilitat”, i un cop extretes conclusions procedir a instal·lar més lavabos fixos. També s’acordava estudiar la gratuïtat del servei i preveure la instal·lació de lavabos públics temporals per a grans esdeveniments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia