Infraestructures i serveis

La T-10 dels autobusos de Sabadell pujarà de 6,15 a 8,80 euros

La targeta recuperarà el preu anterior al mes de setembre

El ple ha aprovat bonificar la T-Mes i la T-Jove un 20%

La targeta de 10 viatges dels autobusos de Sabadell (TUS) pujarà de 6,15 euros fins a 8,80 euros a partir de l’1 de gener del 2023 i recuperarà el seu preu anterior al mes de setembre. El ple de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest divendres bonificar un 20% la targeta T-Mes i la T-Mes Jove, però no la targeta més venuda que és la de 10 viatges.

El plantejament emprat pel govern municipal ha estat el mateix de l’Autoritat del Transport Metropolità amb la bonificació del 20% el preu dels abonaments mensual i mensual jove, però no la T-10 multiviatge (en el cas de l’ATM, la T-Casual).

Fonts municipals han assenyalat que, si el govern central torna a bonificar-la amb un 30%, l’ajuntament aplicarà el descompte de forma automàtica i passarà de nou a 6,15.

A partir de l’1 de gener, la T-10 de la TUS costarà 8,80 euros. L’equivalent de l’ATM és la T-Casual, que costarà 11,35 euros per una zona. La T-Mensual de la TUS costarà 30 euros i la T-Mes Jove valdrà 20,8 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia