Societat

Successos

Detenen un jove per agredir i causar lesions greus a un home a l’estació de Navas del metro de Barcelona

La víctima va patir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides a la cella i al cap que li van requerir punts de sutura

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts, 16 de gener, un home de 18 anys i nacionalitat espanyola per agredir brutalment a un jove al metro de Barcelona. Al detingut, que en el moment dels fets era menor d’edat, se l’acusa dels delictes d’homicidi dolós en grau de temptativa i de lesions.

Els fets van tenir lloc el passat 10 de desembre a la xarxa de metro de Barcelona i van ser registrats per les càmeres de seguretat. A causa de l’agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides a la cella i al cap que van requerir punts de sutura.

L’agressió es va produir al voltant de les quatre de la matinada a l’estació de Navas de la línia 1 del metro de Barcelona quan l’agressor i la víctima van baixar del comboi en què viatjaven mentre ja es barallaven entre ells. La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i va quedar inconscient a terra de l’andana després que el seu agressor, acompanyat de dos amics més, el fes caure escales avall des del vestíbul, amb una forta empenta, mentre intentava fugir. Ja a terra, i inconscient, l’agressor va seguir agredint-lo amb fortes puntades de peu al cap i a la cara i va marxar del lloc dels fets.

Pocs minuts després, els serveis mèdics van assistir el jove agredit després de ser alertats pel Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro. L’home es recupera favorablement de les lesions que va patir.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar i detenir l’autor dels fets. L’enregistrament de les imatges de l’agressió per part de les càmeres de videovigilància instal·lades a tota la xarxa del transport suburbà ha estat determinant per als investigadors a l’hora d’identificar l’agressor i resoldre aquesta agressió.

Fruit de la investigació, els agents treballen amb la hipòtesis que l’agressió es va produir després que l’agressor i la víctima mantinguessin una discussió a l’interior d’un vagó del metro que va continuar a l’exterior del comboi i que va acabar amb l’agressió. El jove agredit no va ser víctima de cap robatori.

El detingut ha passat a disposició de fiscalia de Menors i el fiscal ha decretat el seu ingrés a un centre per a joves. La investigació continua oberta per tal d’identificar els joves que acompanyaven l’agressor en el moment dels fets .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia