Societat

societat

L’advocacia catalana mostra als ciutadans els seus drets socials

El Consell de l’Advocacia Catalana va inaugurar ahir, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa, el III Congrés de Drets Humans, sobre la justiciabilitat com a garantia dels drets socials, en què diferents ponents exposen, fins avui, les vies legals que té la ciutadania per defensar els seus drets en l’àmbit ambiental, social i laboral, entre d’altres. El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, va assegurar que “quan la desigualtat social augmenta i empeny una part de la població a una situació de vulnerabilitat, la defensa i protecció dels drets i llibertats de caire civil, econòmic, social, que la ciutadania té reconeguts, s’ha de reforçar, i en aquestes casos el paper de l’advocacia és cabdal”.

En la inauguració, van participar el degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig; el síndic de greuges, Rafael Ribó, i l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. Un dels primers ponents va ser Marco Aparicio, president de l’Observatori DESC, que va presentar la guia per exigir els drets socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia