Societat

nacions unides

Dones catalanes participen en un fòrum de l’ONU a Nova York

Una delegació de representants d’entitats del Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC) participa aquests dies en un fòrum de l’ONU a Nova York per presentar les polítiques per impulsar una Agenda 2030 feminista a Catalunya. Es tracta d’un fòrum d’alt nivell en què representats de les administracions i d’entitats de tot el món comparteixen experiències per avançar en la igualtat efectiva entre dones i homes.

La delegació, encapçalada per la presidenta del CNDC, Núria Balada, hi ha presentat experiències de treball comunitari en temàtiques com els drets sexuals i reproductius, les violències masclistes, l’emprenedoria i el treball de l’economia feminista, les dones i els mitjans de comunicació i el món rural. “Cal, més enllà de l’objectiu específic d’igualtat de gènere, una mirada feminista sobre els objectius de desenvolupament sostenible i incidir en totes les polítiques públiques”, va dir Balada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia