Societat

Cuina gitana en el menú de l’Escola d’Hostaleria

Forma part dels actes de la setmana del Dia Internacional del Poble Gitano

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, en col·laboració amb l’àrea del pla de desenvolupament comunitari de l’Ajuntament de Figueres, serveix en el menú d’aquesta setmana dos plats típics de la comunitat gitana (potaje de bacallà i fonoll i pisto gitano), per commemorar el Dia Internacional del Poble Gitano, que se celebrarà el 8 d’abril.

El programa del Dia Internacional del Poble Gitano s’allarga a Figueres diversos dies d’aquesta setmana. Ahir, a l’Espai Cívic del Bon Pastor, es va projectar el vídeo Cantem junts per viure millor, un tema musical interpretat pels alumnes de l’escola Josep Pous i Pagès.

Es farà també dansa gitana, a càrrec de nens del barri, i l’obra de teatre Ser dona i gitana, a càrrec de dones del barri. Dissabte al migdia es farà una visita guiada al Museu del Joguet. Avui es farà el torneig de futbet del barri de Sant Joan al pavelló municipal, de les 20 h a les 00 h.

L’acte central serà la marxa commemorativa del Dia Internacional del Poble Gitano, que es farà dissabte a les 16.30 h des del barri de Sant Joan fins a la plaça Josep Pla. En aquesta plaça s’hi faran diversos actes, com per exemple Sona caló a la plaça! i un concert de Bily de Figueras.

Dilluns, a l’Escola d’Hostaleria es farà una tertúlia titulada Conversem sobre la nostra cuina, una activitat interna de l’escola que es difondrà a través de les xarxes socials. El diumenge 14 es farà també un torneig de petanca al barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]