Societat

Meghan i Enric ja són marit i muller

La reina Elisabet II els ha concedit el títol de ducs de Sussex

A les 12 del migdia, hora de Londres, ha començat la boda reial del príncep Enric de Gal·les i l’actriu nord-americana Meghan Markle. La cerimònia s’ha oficiat al castell de Windsor, als afores de Londres, on s’han donat el ‘sí, vull’.

Markle, de 36 anys, ha baixat d’un Rolls-Royce Phantom IV davant el temple amb un elegant vestit blanc i vel subjectat amb una tiara. Allà l’esperava Enric, vestit amb l’uniforme del regiment de cavalleria Blues & Royals de l’exèrcit britànic. I el príncep Carles d’Anglaterra, el pare del nuvi, ha portat la núvia del braç fins a l’altar, ja que el seu pare no ha assistit finalment a l’enllaç.

El príncep Enric, de 33 anys, ha arribat a la capella acompanyat pel seu germà, el duc de Cambridge, que era el padrí i l’encarregat de portar els anells que s’han intercanviat la parella. Un cop casats, la reina Elisabet II els ha concedit el títol de ducs de Sussex.

Entre els 2.460 convidats a la cerimònia hi havia George Clooney, i la seva dona Amal, i l’actriu Idris Elba; la presentadora nord-americana Oprah Winfrey, l’exjugador de futbol David Beckham i la seva dona Victoria Beckham, la tennista Serena Williams i els cantants James Blunt i Elton John.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia