Societat

Formaran en gestió turística a Lloret de Mar

Preparen un postgrau universitari per a responsables d’establiments

El Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i l’empresa Forempresa preparen un postgrau universitari a partir del novembre per a responsables dels establiments turístics del poble. Presentat la setmana passada i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret, el postgrau va adreçat, entre altres destinataris, a professionals d’hotels, operadors turístics, agències de viatge i restauradors.

Els responsables del postgrau i del gremi volen fer un pas més en la formació dels professionals del principal sector econòmic de Lloret, que l’any passat va rebre 5,3 milions de pernoctacions i que té 30.000 places hoteleres.

El postgrau, de 150 hores i que val 2.800 euros, formarà part de l’oferta acadèmica del curs 2018/2019 de la Universitat Alfonso X el Sabio, un centre privat madrileny. Un dels promotors és el gerent de Forempresa i president de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, que va ser a Lloret de Mar en la presentació. El postgrau començarà el 8 de novembre i acabarà el 12 de febrer del 2019.

Millora en serveis

El batlle, Jaume Dulsat (CiU), avala el postgrau perquè el municipi i altres poblacions turístiques de l’Estat “no poden competir en preu de terreny i en ofertes amb altres destinacions, i el que cal fer és millorar serveis i formació”.

L’acord entre Forempresa i el Gremi d’Hostaleria inclou l’organització d’un curs en direcció d’aliments i begudes..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia