Societat

Festa pel 50è aniversari d’Aspronis, demà a Blanes

La fundació Aspronis arriba als 50 anys d’història d’ençà que un grup de famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual, amb el suport de Càritas i algunes persones voluntàries, van iniciar la tasca de cercar persones a la comarca en la mateixa situació i crear serveis per atendre-les. L’aniversari se celebrarà demà a dos quarts de vuit del vespre amb una gran festa oberta a tothom a la plaça dels Dies Feiners de Blanes.

Segons informa Aspronis, la festa constarà d’un espectacle familiar a càrrec de la il·lusionista Joana Andreu; continuarà amb un acte commemoratiu de la celebració, i es clourà amb la música dels blanencs Tapeo Sound System. La celebració dels 50 anys s’estendrà fins a l’estiu del 2019 amb actes lúdics i de difusió.

D’alta banda, Aspronis rebrà diumenge el segon guardó republicà Bru Centrich, que concedeix ERC i que reconeix persones i entitats que excel·leixen en la promoció dels valors republicans. L’Associació Catalana pels Drets Civils també serà distingida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia